Praktijk voor fysiotherapie

FysioHibma is een fysiotherapiepraktijk die bestaat uit een team betrokken fysiotherapeuten en een oefentherapeute met ieder een eigen specialisme. Binnen de praktijk staat de patiënt centraal. Op deskundige en enthousiaste wijze helpen we de patiënt bij zijn gezondheidsprobleem.

Samenwerking

Dit is eveneens een speerpunt: Verschillende disciplines werken samen waar mogelijk,  met een beter resultaat voor de patiënt.

De insteek van onze werkwijze is de patiënt helpen van genezing naar een gezonde(re) leefstijl. Dit doen we door met de patiënt mee te denken over de mogelijkheden binnen bijvoorbeeld de recreatie en de sport. Want een gezonde leefstijl is uiteindelijk waar de patiënt het beste mee geholpen is.

Contact

 • Tom Hulleman Therapeut, gespecialiseerd in houding en bewegen

  Tom Hulleman is therapeut bij FysioHibma, gespecialiseerd in houding en bewegen. Daarnaast kun je ook bij hem terecht voor slaapoefentherapie en geeft hij ‘Zit Met Pit’-lessen aan basisscholen, gericht op houding en gezond beweeggedrag.

  • Dorien Redder Fysiotherapeut / Manueel Therapeut

   Dorien is al jaren een vast gezicht binnen de praktijk. Naast algemeen fysiotherapeut is Dorien ook manueel therapeut, waarbij ze zich voornamelijk richt op nek-, rug- en schouderklachten.

   • Freija van Schelven (Kinder) Oefentherapeut / Eigenaar B-weeg.nl
    Freija behandelt alle mogelijke houdings- en bewegingsklachten en heeft zich gespecialiseerd in houdingsproblematiek en de motorische ontwikkeling van kinderen.
    • Doret Marskamp Praktijkondersteuner

     Ik ben de praktijkondersteuner van de praktijk. Ik regel alle administratieve zaken. Mocht u bellen voor een afspraak? Dan is de kans groot dat ik u te woord zal staan.

     • Rintje Hibma Fysiotherapeut / eigenaar

      Mijn naam is Rintje Hibma. Ik ben fysiotherapeut en tevens de eigenaar bij FysioHibma.

      Mijn werkzaamheden bestaan naast het geven van de gewone fysiotherapie uit het geven van trainingen aan patiënten.

     Samenwerk Partners